Aloitinpa piipunpolton

Koontia kolmelta päivältä:
Vanhempi herrasmies piippu suussa on charmikas näky. Ainakin elokuvissa. Miennoo viel ees viittäkymmentä, mut ostinpa kuitennii sit piipun. Nettilästä tilasin. Enpä olis uskonu et tän päivän viel näkisin, mut hyvin on imeskely alkanu. Vartin päivässä sitä vetelen. Vähän jo yskittää ja se tulee kuulemma viel lisääntymää, niinku nenän vuotaminenkii.
Piippu on vähä erinäköne ku Sherlock Holmesilla eli tällane, mut heleposti jo samaistun tapaan. Terveydelliset oireet alkaa toivottavasti näkymää myös jossain vaiheessa. Sehän tässä ois vähä niiku jutun juoni.


Tänään taisi tulla se kuuluisa viimeinen pisara! THL:n erikoislääkäri Markku Sainio esitelmöi toista tuntia siitä, kuinka sisäilma-altistus on vain mielen johtamaa lumetta. Home ei voi aiheuttaa ihmisessä kroonista sairautta, koska sitä ei ole voitu todistaa mittauksilla. Oireita tulee hoitaa siedätyksellä ja niin on kuulemma saatu mielettömiä tuloksia. Tällaista julistajaa ei ole maassamme nähty sitten Yli-Vainion.
Kolmen rajun altistumisen jälkeen, olen herkistynyt lähes 100 %:sti. Viime aikoina olen käynyt rakennuksissa, joissa 1-10 minuutin oleskelun jälkeen on kehoni oireillut ja välillä rajustikin. Palautuminen on kestänyt muutamasta tunnista päiviin. Mentaaliharjoitukseni eivät ole siis vielä onnistuneet 😑


70 vuotta sitten valmistui laaja rakennuskompleksi, joista puolessa rakennuksia saan nykyisin heti oireita. Niissä kaikissa on tehty ilmastointiremontteja. Toisessa asuntoryhmäpuolikkaassa on alkuperäinen painovoimainen ilmanvaihto. Asun niissä yhdessä, enkä saa mitään oireita. Sen jälkeen kun aloitin etätyöt kotona, silmäni eivät ole olleet näin hyväkuntoiset kymmeneen vuoteen.
Olen sairastanut IBD:tä eli kroonista suolitulehdusta kohta 20 vuotta. Kuukausia ja vuosia kestäneitä vatsakipuiluja en ole kuitenkaan koskaan saanut loppumaan mentaaliharjoituksilla, vaikka niin olen yrittänyt monia kertoja. Lääkkeitä pitää syödä päivittäin ja joskus sairaalassakin käydä.
Jos Sainion mukaan näitä ongelmia voidaan hoitaa pois pelkällä mielenmuutoksella, niin haluan kokea tämän ihmeparantumisen heti. Kunhan vain selviäisin siihen saakka..

jatkuu...
Joskus vaan loppuu sanat kesken, enkä keksinyt yhtään tilanteeseen sopivaa hymiötäkään. Tai itse asiassa, nämähän kuvaa juuri parhaiten blogini otsikkoa; Sairastamenoa ...erikoislääkärin suusta
https://youtu.be/WWaGp7MGvNk

..ja toinen muuten vaan uskottavasti.
https://www.mtv.fi/lifestyle/hyvaa-elamaa/artikkeli/maria-nordin-parani-home-ja-kemikaaliyliherkkyydesta-uudella-aivotreenilla-en-voinut-uskoa-etta-se-on-totta/6564872#gs.vkwiLgs

Päivän omat tapahtumani eivät pärjää alkuunkaan näiden tietäjien lausahduksille, joten jätän nyt vain loppukevennykseen. Näin se tekniikka kehittyy.